Heroic+ dungeon

2a10b8_6d3ff9a7ea864d2980b2e4e556c6f29c~mv2

Máte level 80?

Máte už téměř ty nejlepší itemy a nevíte už co dál? Máte kamaráda, který právě začal a potřebuje do začátku lepší equip a na reset id je otrava čekat? Znáte svoji classu dobře, i dungeony které ve hře jsou, chcete vyzkoušet svuj potenciál?

Pak tu máme něco pro Vás!

Rozběhl se projekt, který může být rozšířen, který je zatím zaměřen pouze na 4 dungeony WotLK, projekt Heroic+ dungeon!

O co půjde?

V první řadě získáte artefact, díky kterému se vám otevře cesta k tomu zjistit co je to zač. Naučíte se ho používat a budete mít možnost přidat na jakýkoliv svůj oblečený  equip 1 bonusový stat, který postupně můžete vylepšovat. Vytvoříte si svou legendární výstroj! Zdá se Vám to moc FUN?! Pak nemějte obavy, tyhle custom staty využijete jen tam kde budou určené! Nyní budou použitelné v Hardcore+ dungeonech, pak můžou být rozšířeny na eventy, na PvP atd.. Mimo zvolená místa či aktivity, se deaktivují!

Chcete vědět o Hardcore+ dungeonech víc?
Pokud hrajete na offiálním serveru a chodíte Mythic+, pak už víte o co jde! Kdo ale neví, tak pozorně čtěte dál:

Každý bude mít svůj klíč, který začíná úrovní 1, ve které jsou všichni, včetně bossu o 10% silnější a mají o 10% víc HP. Jakmile dorazíte do dungeonu, který Vám byl přiřazen a klíč aktivujete, pak se Vám přidá informační úkol, díky kterému vidíte kolik na daný dungeon máte času, a taky kolik je potřeba nasbírat bodů z bossů a mobů. Tu dávejte pozor, protože né každý mob dává stejný počet bodů a je to navrženo, aby po cestě daný počet bodu se nasbíral, ale jak zjistíte, pokud špatně jdete, pak budete zabíjet zbytečně víc mobů a tím ztratíte drahocenný čas! A co je cílem toho všeho? Pokud dungeon dokončíte a zbyde Vám nad 10 minut času, pak dostanete 3 truhly, pokud nad 5 minut, pak jsou 2 truhly, pokud ale nad 0s, pouze jedna! Z těchto truhel padají věci jako z bossů, a také je velká šance, že získáte truhlu, která obsahuje energii kouzel, kterou využijete právě na vylepšování svých statů! Co se stane když za daný čas nestihnete?! Pak se Vám klíč zničí a musíte daný dungeon dané úrovně opakovat, ale žádnou truhlu nezískáte, pouze vylepšení klíče podle času! Pokud dokončíte dungeon úspěšně, tak jako získáte určitý počet truhel, o tolik se Vám i vylepší klíč! Pokud dosáhnete takové obtížnosti, že už jí nedáváte, pak nezoufejte, můžete jít s jiným hráčem co klíč taky má, nebo počkáte týden a Váš klíč se zresetuje zpět na úroven 1!


Vlastnosti dungu?

  • Obtížnost všech příšer dle obtížnosti klíče hráče.
 
  • Pokud heroic+ dung aktivujete a v průběhu ho opustíte, Váš klíč se zničí!
 
  • Když umřete, neobjevíte se před dungeonem jako duch, ale uvnitř dungeonu dle toho, kolik bossu jste zabili!
 
  • V celém dungeonu nebude loot itemů, můžou Vám pouze peníze droopnout!
 
  • Při aktivaci heroic+ všichni hráči co jdou musí být uvnitř, jakmile někdo dojde když už je aktivováno, pak ho to pošle domů.
 
  • Neuláží se zde ID instance, takže můžete jít kolikrát chcete, pokud teda nemáte už klíč vylepšen na tolik, že ho nezvládnete, nebo dokud nějaký hráč má i lehké úrovně klíče!
 
  • Modifikace, neboli překážky! Tohle Vám začne od úrovně +5 , jsou to překážky navíc, které nebudete mít rozhodně v oblibě. O Co půjde?
Vždy od obtížnosti +5 a jakékoliv další získané se Vám přidá jiná náhodná překážka, která Vás bude provázet celým dungeonem. Postupně můžou být různé přidávané, prozatím jsou takovéhle :
 
  1. Zlá duše – Po určité době se u náhodného hráče objeví jeho kopie, která Vás bude chtít mtvé!
  2. Blizzard – Po určité době na náhodného hráče z nebe začne dopadat ledový déšt, takže musí urychleně z daného místa zmizet.
  3. Kruh Smrti – Podobně jako Blizzard, i zde na náhodného hráče se po určité chvíli snese aura smrti a z daného místa musí okamžitě zmizet.
  4. Pavouk – Po určité chvíli náhodného hráče promění na 10s v pavouka.
  5. Zuřivá odplata – Tady si budete muset dávat asi největší pozor, hlavně tanky! Budete muset zde natáhnout jen určitý počet mobek. Po smrti jakékoliv mobky přejde zuřivost a zvýší se tím rychlost útoku o 5% za každého moba dalšího, co je sváma zrovna v combatu a nachází se ve vzdálenosti 30yardů! Zuřivost se stackuje, takže z 10 mobů natáhlých 9 mrtvých, tím získá desátý žijící 45% rychlejší útok!

maxresdefault