Chcete rozjet svůj vlastní projekt a nemáte zkušenosti s hardwarem a hostingem?

3server Vám nabízí možnost vlastní virtuální mašiny naprané výkonem, připojené k páteřní síti ČR na 1gbps připojení v klimatizované serverovně v Brně, na stroji s 24GB ram a 6 jádry procesoru v kombinaci s diskovým polem v RAID6, které zvládne běžet i při výpadku 2 harddisků.

Na podmínkách se dohodneme vždy individuálně, protože každý má jiné potřeby na výkon či skladování dat.

Výměnou za to se rovněž dohodneme na podílení se na společných nákladech serveru odpovídající výkonu, který spotřebováváte. Výhoda však je, že to vychází výrazně levněji, než stejný výkon od komerčních hostingů, protože my nejsme komerční, my jsme herní komunita.

 

Výhody

+ Rovněž se můžeme prvně dohodnout na stanovené testovací lhůtě (zpravidla 30 dní), kde když řeknete, že Vám to nevyhovuje, můžete si vše zcela zdarma odmigrovat zase k sobě nebo na jiný hosting, anebo se lze dohodnout na navýšení výkonu.

+ Dostanete certifikát pro přihlášení za roota na té virtuálce (my k ní však taky musíme mít přístup) (to komerční hostingy nikdy neriskují)

+ Pomůžeme Vám se zabezpečením vašeho stroje

+ Pokud si zvolíte mít Vaše databáze na našem společném databázovém serveru, budou Vám denně automaticky zálohovány.

+ V případě hostingu na našem databázovém serveru, dostanete tolik MySQL účtů, kolik si budete přát a kdykoliv lze požádat o další.

+Zálohy databází se duplikují na 1 lokalitu v Brně a na druhou lokalitu na Vysočině.

+ Pomůžeme Vám i s monitoringem Vaší virtuálky, ať máte přehled, jak moc spotřebováváte.

+ V případě potíží máme připravenou rezervní mašinu se stejnou (často i lepší) konfigurací.

+ Máte plný výkon, nijak neomezovaný a neagregovaný s nikým. Prostě dostanete např. 2 celá jádra procesoru. žádné omezování výkonu na 70 nebo 50% jádra, dostanete 100% výpočetního jádra serveru pro Vás. (s tím, že pokud budete mít služby, které Vám žerou 100% CPU 24/7, tak to budeme muset probrat)

+ Nejedná se o paravirtualizaci ale o plnohodnotnou hardwarově akcelerovanou virtualizaci. (V budoucnu však uvažujeme rovněž o linuxových kontejnerech, které mají ještě větší výkon než hardwarově akcelerovaná virtualizace pomocí virtualizačních instrukcí procesorů)

+ Je to Váš projekt, u nás je jen hostován. Vy si projekt řídíte sami, vy jste sami svými pány. (lze se dohodnout i na opaku, pokud bychom měli zájem podobných služeb rozjet pod taktovkou 3serveru).

+ Když budete chtít odejít, můžete odejít hned následující měsíc potom, co nám to oznámíte a odmigrujete si data jinam.

+Pokud nejsme schopni splnit Vaše potřeby, doporučíme Vám výkonnější komerční hosting, který Vám padne na míru.

Nehostujeme Minecraft a podobné služby, které žerou 80% svého času 100% výkonu více než 2 výpočetních jader. Obvykle pokud něco žere 100% výkonu CPU, tak je to buď špatně nastavené, neoptimalizované, nebo špatně napsané, pokud se tedy zrovna nejedná o masivně využívanou službu s vysokou návštěvností.

 

Nabídky a žádosti posílejte na admin ( zavináč ) 3server.cz