Questbook
1. In Service Of The Lich King
Vezměte, běžte dolů, najděte NPC Instruktor Razuvious a pokecejte s ním.

2. The Emblazoned Runeblade
Běžte k podstavci se zbraněma – vezměte jednu, pravým na ni klikněte (musíte stát u Runeforge) chvilku počkejte
a s “očarovanou” zbraní běžte nazpět k NPC Instruktor Razuvious.

3. Runeforging: Preparation for the Battle
Běžte znovu k “Runeforge”, otevřete Spellbook (nebo stiskněte P), máte novou abilitu Runeforging. Vyberte si jeden (Rune of Cindeglacier/Razorice), klikněte s tím na zbraň a “očarujte” ji (princip jako u enchantingu). Pak se vraťte.

4. The Endless Hunger
Běžte dolů do arény, kde jsou uvězněni “Unworthy Initiate”, klikněte na “Acherus Soul Prison”(na zdi u arény) a zbijte osvobozené NPC. Když ho nehodného zabijete – vraťte se pochlubit k NPC Instruktor Razuvious

5. The Eye Of Acherus
Quest, který Vás opět pošle nahoru za Lich Kingem.

6. Death Comes From On High
Na balkóně (vedle Lich kinga) jsou modré planoucí “věci”, klikněte na podstavec – a hele – ovládáte Oko Acherusu! Vaším úkolem je prozkoumat oblast. Leťte s ním dolů do vesnice “Havenshire” (delší cesta), hned za hradbama je první domeček pro analyzování (třetí spell toho “oka” Siphon of Acherus) – New Avalon Forge.(výheň – jako u blacksmithera). Kousek nahoru od výhně je menší hrad – Scarlet hold – zanalyzujte ho taky. Pak leťte o kus dál – budova s hodinama na vrchu – New Avalon town hall – stejný proces, jako u výhně i u hradu. Za Town Hallem na kopečku je kaple – Chappel of the Crimson Flame – zanalyzujte, propusťte oko a máte hotovo.

7. The Might Of The Scourge
Běžte směrem dolů, projděte růžovým portem, objevíte se v druhým patru…běžte přímo k NPC “Highlord Darion Morgraine” a pokecejte s ním.

8. Report To Scourge Commander Thalanor
Běžte nahoru na balkon a pokecejte s NPC na nemrtvém mountu.

9. The Scarlet Harvest
děte na konec balkonu, v zeleném oparu stojí nemrtvý kůň(Scourge Gryphon) a s jeho pomocí sleťte dolů z Acherusu(pravým klikem na něj). Najděte NPC “Prince Valanar” a pokecejte s ním.

10. If Chaos Drives, Let Suffering Hold The Reins
Vaším úkolem bude seběhnout dolů a zmasakrovat 10x Scarlet Crusade a 10x nic netušící obyvatele – Scarlet Citizen

(Na mapce se vám objeví další Questy, vezměte je všechny, rozepíšu je)

* Salanar the Horseman Grand Theft Palomino
Ukradněte koně (jenom na něj klikněte) a utíkejte s ním nazpět k Salanarovi. Musíte přijít co nejblíž k němu a použít první “abilitu” – Deliver the horse (doručit koně) Quest je pak hotov.

* Into the Realm of Shadows
Další Q od Salanara. Jste ve stínovém světě, musíte zajít dolů a unést dalšího koně – Acherus Deathcharger, pak vyjeďte znova nahoru a použijte prvni abilitu – The Horseman´s Call. Dostanete vlastního mounta i sigil. (mount se zapsal do kolonky “pets”)

* Orithos the Sky Darkener Tonight We Dine In Havenshire
Běžte cestou vpravo, a utíkejte po cestě až na konec, kde uvidíte hromadu šípů na zemi – sbírejte, sbírejte.

Pokud poběžíte vlevo, najdete domeček se schránkou, na ní je Q Abandoned Mail klidně vezměte, xp se hodí Smile

* Olrun the Battlecaller Death’s Challenge
Vyzvěte 5 Death Knighů (Death Knight Initiate) na duel. (jednoduše s nima pokecejte) Vyhrajte a odevzdejte.

11. Gothik The Harvester
Tenhle Q vám zadá opět NPC “Prince Valanar”, máte zajít ke Gothikovi a jednoduše s ním pokecat…

12. The Gift that keeps on Giving
Od Gothika dostanete item “the gift of harvester”, běžte LEVOU cestou po cestě přímo k dolu (Havenshire mine). Projděte jím, až narazíte na “scarlet miner”, použijte na ně předmět od Gothika. Vytvoří se Ghoul, co vás bude následovat – takhle pokračujte až jich budete mít 5. Pak se i s nima vraťte ke Gothikovi – Quest je tím hotov.

13. An Attack of Opportunity
Běžte (opět) za Princem Valanarem a pokecejte s ním.

14. Massacre at the Light´s Point
Běžte na pláž, vylezte na loď a stoupněte si do kanonu. Pak začněte střílet po Scarletech na pláži.
(Jo, jde to, chce to trpělivost)

15. Victory at Death´s Breach!
Jděte k mountu, co vás vynese nahoru do Acherusu – podejte zprávuHighlordovi Darion Morgraine.

16. The Will of The Light King
Vraťte se dolů k Princi Valanarovi a pokecejte s ním.

17. The Crypte of Remembrance
Prince Valanar vás posíla za Princem Kelesethem v kryptě, která se nachází dolů po pravé cestě z Death´s Breach.

18. Nowhere to run and Nowhere to Hide
Zajděte do vesničky Havenshire – do New Avalon Town hall (ta budova s hodinama na střeše) – ivnitř je bídák jménem Mayor Quimby – zabijte jej a ze stolu vezměte knížku.

(vedle Prince Keseletha zadáva Baron Rivendare taky Q – vemte jej)

* NPC Baron Rivendare Lambs to the Slaughter
Krvavá práce v Havenshire – zabijte 15x Citizen of New Avalon (nic netušící obyvatele v domečcích) a 10x Scarlet Crusade Soldier. Pak se vraťte pochlubit.

19. How to Win Friends and Influence Enemies
Další “hezká” práce. V inventáři máte krabici (Ornate Jeweled Box) kterou jste dostali od Keseletha. Otevřete ji a nasaďte si zbraně (obě). Běžte do Havenshire, vyhlídněte si samostatnou oběť a bušte do ní zbraněma (bez spellů – jenom čistě melee dmg) dokud z ní nevypadne příběh – POZOR! Když začne mluvit, budou ho chtít zabít, braňte ho až do konce příběhu.

20. Behind Scarlet Lines
Jděte za Orbazem Bloodbanem ve Scarlet Tavern (projděte Havenshire a najdete to).

21. The Path of Righteous Crusader
Zajděte do hradu (Scarlet Hold), nahoře v prvním patře se prosekejte Scarletama a vezměte ze stolu papírek.

22. Brothers in Death
Thassarian (ve Scarlet Tavern) vám zadá Quest najít Koltira Deathweaver (který se nachází ve spodním podlaží Scarlet holdu).

23. Bloody Breakout
Pomozte Koltire Deathweaver zabít Scarlety a nakonec seberte hlavu Inquisitora Valrotha (High Inquisitor Valroth) a běžte spolu s ním ven. Když venku zmizí – pochlubte se úspěchem u Thassariana ve Scarlet Tavern.

24. A cry for vengeance!
Nasadněte na nemrtvého oře a hurá ke kapli (Chapel of the Crimson Flame) tam pokecejte s NPC Knight Commander Plaguefist.

25. A Special Surprise – každá rasa má svůj qst
Běžte do domečku a postavte se před představitele své rasy. Ten vám začne vykládat něco o tom, jak je služba Lich Kingovi zvrácená a zlá a přeje si ať se vzpamatujete – bohužel. Když skončí – milosrdně je zabijte jedním úderem zbraně. Vraťte se do Scarlet Tavern a podejte zprávu Thassarianovi.

26. Ambush at the Overlook
zadává Orbaz Bloodbane stojíci hned vedle Thassariana. Jeďte do lokace “Scarlet Overlook” (kousek od Scarlet Tavern), použijte item co jste dostali – vypadá to jako větev. Objeví se stromeček, za který se schováte (opravdu nenápadný). Přijde Scarlet Courier – samozřejmě ho váš stromeček zaujmul, vybafněte na něj a rychle ho zabijte. Seberte mu věci – quest hotov. Vraťte se odevzdat.

27. A Meeting with Fate
Quest, který vás promění ve zrádneho Scarleta. Běžte k místu, kde jste šaškovali se stromečkem (Scarlet Overlook), a pokračujte po cestě z kopečku dolů(King´s Harbor – přístav). Narazíte na NPC High General Abbendis, se kterým pokecáte. Dostanete item “The Path Of Reemption” a hurá zpět k Orbazov Bloodbane ve Scarlet Tavern.

28.
Scarlet Armies Approach
Běžte s větrem o závod zpět do Acherusu. Projděte se! a oznamte strašlivou správu o postupu vojsk Scarletů – Highlordovi Darion Morgraine.

29. The Scarlet Apocalypse
Sleťte dolů mountem, v Death´s Breach vás bude čekat Lich King – pokecejte s ním.

30. An End to All Things
Q od Lich kinga – zabíjet, zabíjet, zabíjet. Jak? Dostanete speciální item “Horn of the Frostbrood” použijte jej..a hurá máte draka. Zaleťte s ním do Havenshire a zabijejte všechno v dosahu. 150x Scarletu a 10x Balisty – Když to budete mít, pochlubte se u Lich Kinga.

31. The Lich King´s Command
Jděte k Browman Mill (lokace za horami..) a pokecejte s NPC Scourge Commander Thalanor.

32. The Light of Dawn
Odhalte tajemství a sledujte odehrávajíci se bitvu. Pak to všechno řekněte Highlordovi Darion Morgraine. Dostanete za odměnu spell “DEATH GATE”(Spellbook Unholy). Vezměte od něj další quest, použijte Death gate (vrátí vás to do Acherusu k finálním Q)

33. Taking Back Acherus
Objevíte se v Acherusu, projděte rychle růžovým portálkem a tam na vás bude čekat kdo jiný než – Highlord Darion Morgraine.

34. The Battle For the Ebon Hold
Proběhněte portálem (na jiné patro), pozabíjejte 10x Scourge. Pak natáhněte Patchwerka stojícího uprostřed. Dejte mu první (!!!) ránu a můžete ho natáhnout k přátelským elitám pro pomoc. (Když mu nedáte první ránu, ale elitky, můžete čekat na Patchwerkův spawn další hodinu – protože se vám do Q nezapočítá)

35. Warchief’s Blessing
Běžte do portálu za Highlordem Darion Morgrainem – Orgrimmar nebo Stormwind (záleží na frakci samozřejmě a jděte k Thrallovi nebo ke králi aliance).
188925_10150124278364034_138011799033_6240261_7157550_n

5 Replies to “Death Knight – questy”

  1. Opravdu moc mi to pomohlo, občas sem si fakt nevěděl rady..
    děkuji.. 🙂

  2. Děkuji, jsem ráda, že návod stále pomáhá 😉

Comments are closed.