Ano.

Koho hledáte do teamu na 3serveru?

Nemáme to pevně určené. Pochopili jsme po letech, že developeři a SQL fixeři nejsou. Existují jen ti developeři a SQL fixeři a členové teamu, které si sami zaškolíme. Takže je nám prakticky jedno, co umíte, všechno vás naučíme, pokud alespoň znáte dobře hru z pohledu hráče.

Co musím umět, než se přihlásím do teamu?

Jediné co chceme po nových členech teamu je dokonalá znalost hry z pohledu hráče.  Vše ostatní tě zaškolíme a pak tě budeme konzultovat, podle toho, kudy se chceš dál rozvíjet.

Fakt nehledáme supermana. Chceš se posouvat?

Není to povinnost. Pokud máš ale ambice, naučíš se GM příkazy, začínáš např. jako tester na testovacím serveru a později se posouváš směrem k vývoji databáze a opravy chyb v databázi pomocí SQL. Až zvládáš tohle a chceš se dál posouvat, tak začínáš s C++ a Core fixy.  Pokud ti stačí být jen GM, není problém. Pokud ti stačí být SQL fixer, není problém. Nikoho nikdy nenutíme k něčemu, co nechce dělat.

Berete Event Mastery?

Na dělání eventů přímo ve hře? Nebereme. Ale na vymýšlení eventů a úzkou spolupráci s těmi, kteří to dokážou nakódit a zautomatizovat, tak ANO, bereme. Pokud jsi hlava plná nápadů, máš příležitost sypat nápady, které pak budou zrealizovány pro hráče.

To budete v teamu asi všichni nabušení, co?

Ne, naše rozpětí členů v teamu je 0 až 100 let (: . Zkušení, méně zkušení, důležitá je pohodová povaha, znalost hry z pohledu hráče a zbytek naučíme. Nediskriminujeme ani podle pohlaví, sexuální orientace, náboženství, věku. Pokud vám je méně než 18 let, ale prokážete, že máte chuť se učit, umíte už na začátku něco, čím můžete teamu nějakým způsobem pomoci, tak jste vítáni. 😉

Každý v teamu něco umí lépe a něco zpravidla hůře. Našim cílem je posilovat ty silné stránky, každého z nás a pomáhat ostatním s tím, co nejsou jejich silné stránky. Nelpíme na nějakých kvótách, co musíte týdně udělat, nebo kolik hodin musíte strávit s námi na teamspeaku, či ve hře. Jediné co potřebujeme je, abychom byli informovaní, že tento týden např. čas vůbec nemáte, tak s vámi nemáme s ničím tento týden počítat apod…
Občas se v našem teamu objeví někdo, kdo je zkušený např. z first level supportu v práci, tak zkušenosti, které má, může předávat ostatním členům teamu a uspořádat např. workshop pro ostatní, když má zájem.

Zpravidla to, co umíme nejlépe, to předáváme ostatním členům. Když někdo umí dobře s Linuxem, pomáhá ostatním s Linuxem. Pokud není ten typ, který by něco chtěl učit ostatní, není problém, nemusí, vše u nás funguje na dobrovolnosti.

 

Co je velká výhoda?

  1. Když máš pravidelně čas, např. parkrát v týdnu navečer.
  2. Perfektní znalost hry.
  3. Slušné vychování a zvládání gramatiky. (grammar nazi welcome )
  4. Ochota se učit.
  5. Nekonfliktní povaha/kreativita/ lidé nejrůznějšího druhu humoru jsou v našem teamu vítáni.

Dál následuj tuto stránku a ničeho se neboj, nekoušeme. 😉