A je to tady, ULDUAR opraven.

Poprvé na 3 serveru sprovozněn Ulduar tak jak by měl fungovat. Kdo se cítí silný a a je odvážný, může vstoupit do staré pevnosti samotných titánu, aby porazil ochránce, které na Azerothu zanechali. Měli hlídat a střežit zlo uvnitř, které je však nyní ovládlo a našeptává tichým, ale zlověstným šepotem opět do světa semínka zla. Máte odvahu čelit všem nástrahám, které tam na Vás čekají?
Pokud ano, pak na vás už Brann Bronzeheart čeká!

Na začátku to nebude jak jste zvyklí, že přijdete, nasednete do vozidel a jedete do boje. Nyní to funguje jako na offi. Prvně musíte promluvit buď s Lorekeeperem,(s tím že chcete aktivovat obranné systémy Ulduaru. Věže, které spustí Hard Core mod). Nebo si promluvíte se samotným Bronzeheartem a tím spustíte normal mod. Bronzeheart po chvíli zavelí ať vyrazíte, že s vámi bude komunikovat vysílačkou a od té chvíle máte možnost do vozidel nastoupit. Když vyrazíte, jistě Vás zarazí , že z věží budou vybíhat trpaslíci a útočit na Vás. Dokud věže budou stát, budou útočit stále, takže abyste se tohohle problému zbavili, zničte věže. Když dojdete k samotným dveřím a zničíte jejich ochránce, vyběhne na Vás první překážka, boss Flame Levithian. U něj je jedna jediná změna oproti offi. Má se katapultem na něj naskočit a zničit obranné systémy, jenže to prozatím nefunguje, takže po pár sekundách se tyhle systémy deaktivují a boss dostane buff, díky kterému mu máte možnost dávat o 50% větší poškození na malou chvíli, kterou využijte pro to, abyste spustili nejlepší ability na vozidlech a dali mu co proto. Pokud jste na začátku zvolili hard mode, tak pak nečekejte žádnou srandu. Boss má buffy s výhodama od hlavních strážců Ulduaru, a taky po určité době postupně pouští jejich ochranné systémy z věží okolo. Mimoronova věž, paprsek který chodí po místnosti a pokud je v blízkosti hráč, svrhne z nebe plamen, kterým zažehne zemi a kdo se na tom místě bude nacházet, ten bude velice rychle zničen. Také ten, kdo do plamenů, které tam budou chvíli hořet, vkročí. Potom Thorimova věž, paprsek který když je hráč nablízku svrhne kulový blesk a dá pořádnou pecku. Dále Hodirova věž, paprsek který každou chvíli změní target hráče a jde na místo kde je hráč, pokud neuteče, svrhne ledovou kouli, která nejenže dá pecku, ale taky zamrazí hráče na delší dobu. Poslední je věž Freyi, paprsek který je v rozích a jakmile je někdo nablízku, svrhne kouli životodárnou a objeví se mobové, kteří po vás půjdou. A pokud budete mít wipe, nehledejte stroje na začátku raidu, budou kousek vedle Flame Levithiana, který čeká na odvetu.
Dále do nitra Ulduaru musíte abyste zdolali další kupu překážek. Bossové fungují jak mají, až na samotného lasta Yogg-Sarona, u kterého jde zatím získat pouze jeden achiev, ale nejde ho porazit, není prozatím doscriptován – na tom se pracuje.
Pokud narazíte na něco co nejde, nebo se vám nezdá, prosím o ticket, nebo nahlášení do bugtrackeru, (ale ať to není o tom, že nevíte jak to má fungovat) děkuji.
Takže vzhůru na Ulduar!